Кадиров запідозрив, що його отруїли: ЗМІ дізналися, що винного по-звірячому вбили

Скандальний лідер Чечні Рамзан Кадиров звинуватив у різкому погіршенні стану свого здоров'я екс-міністра охорони здоров'я, колишнього віце-прем'єра республіки Ельхана Сулейманова. З того часу його ніхто більше не бачив, передають Патріоти України.

Як повідомляє "ВЧК-ОГПУ" з посиланням на джерело, "абсолютно всі кажуть, що Сулейманова немає в живих і помер він болісною смертю". На сайті головного дітища Сулейманова – "Республіканський онкологічний диспансер" Чечні – зараз торгують кокаїном у Дубаї.

Одразу кілька співрозмовників проекту, знайомих із ситуацією, розповіли, що коли різко і несподівано у Кадирова почав погіршуватися стан здоров'я, оточення почало запевняти його, що він став жертвою отруєння. Такої ж версії дотримувався і сам Кадиров, а свій гнів він спрямував на Сулейманова. За словами джерела, Сулейманов особисто робив деякі ін'єкції Кадирову і той вирішив, що саме з ними пов'язане погіршення здоров'я. В результаті відразу в жовтні 2022 року його було знято з посади віце-прем'єра і відтоді його ніхто не бачив.

Цьому є багато підтверджень. На сторінці Сулейманова в Інстаграмі, яку раніше він оновлював майже щодня, остання публікація датується жовтнем 2022 року. Сулейманов раніше часто з'являвся у навчальних та медустановах Москви, але там його теж не бачили майже рік. Найпримітніше, що на сторінці Сулейманова в Інстаграм як його сторінку в Інтернеті вказано onkochr.ru - це сторінка Республіканського онкодиспансеру - головного та улюбленого дітища Сулейманова. Якщо перейти зараз цим посиланням, то там сторінка, що пропонує кокаїн у Дубаї. За словами джерела, від передбачуваного отруєння Кадиров періодично проходить лікування саме в Дубаї.

Співрозмовники "ВЧК-ОГПУ" в Чечні кажуть, що там теж ніхто не бачив Сулейманова з жовтня 2022 року. Ходять чутки, що його по-звірячому вбили - закопали в землю живим.
"Якщо Кадиров справді запідозрив Сулейманова в отруєнні, то навряд чи ми його побачимо живим. Якщо йдеться про щось інше, то він може бути ув'язнений і його покажуть на фото чи відео", - вважає співрозмовник.

Сулейманов був великою рідкістю серед оточення Кадирова. По-перше, за національністю він не чеченець, а лезгін. По-друге, він професіонал. Сулейманов професор, спеціаліст з хірургії та онкології, працював у Німеччині та Москві, а з 2014 року фактично став виконувати і функції одного з персональних лікарів Кадирова. У різні часи він був і радником голови Чечні, і міністром охорони здоров'я, і віце-прем'єром.

Через два місяці військові можуть залишитись без зарплати: Голова бюджетного комітету Ради заявила про великі проблеми

субота, 27 липень 2024, 21:34

Уже наприкінці вересня українські військові можуть залишитися без зарплат, оскільки передбачені на це гроші були витрачені на закупівлю зброї на початку цього року. Про це повідомила голова бюджетного комітету Верховної Ради Роксолана Підласа в подкаст...

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...