Кадиров змінив країну реєстрації свого літака (фото)

Голова Чечні Рамзан Кадиров змінив реєстрацію свого приватного літака з Бермудських островів на Росію. Про це стало відомо із відкритих даних реєстрації літаків, передають Патріоти України.

Із 2013 року літак Кадирова Airbus A319 вартістю 80 мільйонів доларів мав реєстрацію на Бермудських островах. Бермудські острови є заморською територією Великої Британії.

Тепер літак зареєстрований у Російській Федерації з бортовим номером RA - 73417. За новою реєстрацію літак уже здійснював посадку і вильоти з аеропортів Москви і Ґрозноґо 1 і 2 червня.

Літак Кадирова прибував до Дубаю в Об’єднаних Арабських Еміратах вже після початку широкомасштабної війни між Росією та України. На борту цього літака меблі облицьовані мармуром, а також є вітальня з плазмою на 12 осіб та ванна.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...