Кадирова на "троні" замінить син? Опозиціонер назвав важливий нюанс

Старший син глави Чечні Рамзана Кадирова 17-річний Ахмат наразі висувається до влади в Росії. Однак він навряд чи зможе очолити республіку після смерті батька, якщо це станеться найближчим часом. Головна проблема - його вік. Таку думку в ексклюзивному інтерв'ю "Обозревателю" висловив російський опозиційний політик та журналіст Ігор Яковенко, передають Патріоти України.

За його оцінками, сьогодні є два найімовірніші претенденти на посаду глави Чечні. Це депутат держдуми Адам Делімханов та речник чеченського парламенту Магомет Даудов.

"Щодо старшого сина Кадирова Ахмата, то все-таки йому лише 17 років. Чекати 13 років... Так, був момент, коли після смерті батька Рамзан Кадиров не досяг того віку, коли можна було ставати главою республіки. Фактично до нього був призначений регент. Але в цьому випадку розрив дуже великий", – зауважив він.

Нагадаємо, на момент смерті батька у 2004 році Рамзану Кадирову було 28 років, тоді як мінімальний вік, встановлений для кандидата на пост глави республіки, становив 30 років. Незважаючи на це обмеження, Кадиров посів першу посаду в Чечні 2005 року у віці 29 років.

"Хоча, думаю, висування Кадирова-молодшого теж відбудеться. Власне воно вже відбувається. Але підкреслю: будь-хто, хто прийде на місце Кадирова, присягатиме на вірність Путіну, тож ніяких потрясінь для Путіна, звичайно, не буде", – підсумував. опозиціонер.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...