Кадирова ввели в штучну кому й викликали лікарів з ОАЕ: З'явилися нові дані про стан глави Чечні

Главу Чечні Рамзана Кадирова могли ввести у стан штучної коми. Причиною джерела називають відторгнення пересадженої нирки, яке почалося кілька днів тому. Такою інформацією у Twitter поділився колишній віце-президент російської нафтової компанії "ЮКОС" Леонід Невзлін, передають Патріоти України.

Він вважає, що нирку політику могли пересадити в Об'єднаних Арабських Еміратах місцеві лікарі, які вже не менше року-півтора лікували пособника Путіна.

"У будь-якому випадку, відповідно до протоколу, його ввели в штучну кому. Далі – не можу гарантувати – лікарі в ЦКЛ [Центральна клінічна лікарня Москви] констатували вмирання мозку. І викликали терміново лікарів з Еміратів. Вони там, і вже чаклують над ним", – написав росіянин.

За його даними, Кадиров перебуває в окремому блоці з охороною, там його відвідували наближені особи. "Я не можу виключити як гру в "смерть" на користь Кремля, як і реальну смерть Кадирова", – додав Невзлін.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...