"Кадирову привіт!": На Херсонщині чеченці так тікали від ЗСУ, що погубили трупи всіх своїх солдатів

На звільненій території Херсонської області бійці Служби безпеки України знайшли тіла близько десятка знищених кадирівців. Їх "забули" забрати свої ж під час планового відступу, передають Патріоти України.

"Своїх на полі бою кидають не лише росіяни, а й чеченці. Так, СБУ виявила на звільненій території Херсонської області майже десяток тіл загиблих окупантів. Це підрозділ 94 полку особливого призначення росгвардії (Урус-Мартан Чеченської республіки)", - повідомляє "Оперативний ЗСУ".

Зазначається, що підрозділ стояв за селом Нова Кам'янка Бериславського району, а при наближенні українських військ "героїчні" кадирівці терміново вирішили "негативно наступати".

"Так тікали, що забули забрати своїх. Так що Кадирову привіт!", - переказали вітання співробітники СБУ чеченському диктотору Рамзану Кадирову.

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: