​"Как страшно жить!". Прийшов "накапати" на Порошенка, натомість сам отримав підозру: Кива розповів, як втік з Офісу генпрокурора, обізвавши Венедіктову "бл***ю"​

В Офісі генпрокурора України депутату ОТЗЖ Іллі Киві спробували вручить підозри через його сутички з ветераном АТО Михайлом Майманом, але щасливий власник довідки з дурдому, скориставшись життєвим досвідом, з боєм начебто уникнув завершення процедури, зазначають Патріоти України.

В Офісі генпрокурора України нардепу від проросійської партії ОПЗЖ Іллі Киіві спробували вручити повістку. Справа заведена через бійку між Ківою і Майманом, яка трапилася в січні 2020 року. Ветеран АТО запевняє, що нардепу підозру вручили. Її підписала особисто генпрокурор Ірина Венедиктова.
"Він хотів зустрітися з Венедиктової, але натрапив на групу прокурорів, яка вручила цю підозру", - повідомив Михайло Майман. Ветеран стверджує, що вже в понеділок, 6 квітня, у нього з депутатом буде очна ставка. "А потім почнуться суди. Головне, щоб він на них прийшов. Буде весело ... Одним клоуном в країні стане менше", - розповів Майман.
Інформацію частково підтвердив сам Кива. Навернений в ОПЗЖ запевняє, що йому на 6 квітня прийшла повістка у справі про бійку з Майманом. Однак запевняє, що в п'ятницю сам з'явився до Венедиктової не через це питання, а з вимогою підписати підозру екс-президенту Петру Порошенко і екс-главі одеського "Правого сектора" Сергію Стерненку.
Однак щось пішло не так. Депутату підготували підозру, але вінначебто вчасно втік.
"Прождал ее полтора часа, она так и не вышла, но пришли вооруженные люди, которые пытались вручить мне подозрение, нарушая все мои права, не предоставив возможности связаться с адвокатом, а также пытались задержать меня в приемной. Я вышел, сел в автомобиль и уехал", - розповів Кива.
Одіозний перевертень вибухнув гучними звинуваченнями на адресу не тільки Маймана, Порошенка і Стерненка, але і Венедиктової, називаючи їх "преступниками", "Венедиктова - предатель, которая дорвалась к власти", - заявил представитель ОПЗЖ. Він зірвався на матірну мову і назвав генпрокурора "бл**ью", пообіцявши всіх "сгноить в тюрьме". Гепрокуратура начебто спробує знову вручити Киіві підозра вже 6 квітня.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...