"Как страшно жить!": Москва істерить через "війська НАТО" під Харковом

Московські пропагандисти, щоб приховати очевидну слабкість армії РФ, заявили, що Вовчанськ (місто в Чугуївському районі Харківської області) "нібито зайняли війська НАТО", передають Патріоти України.

Відповідні скріншоти публікацій пропагандистів опублікував у своєму Telegram-каналі блогер та офіцер ЗСУ Анатолій Штефан ("Штірліц").

Один і той же текст про "НАТО у Вовчанську" практично одночасно опублікували багато пропагандистських каналів у Telegram. Російські "воєнкори", які щодня пишуть про війну в Україні, також активно просувають цю маячню. Вони стверджують, що "війська НАТО" зайшли не лише у Вовчанськ, а й у Козачу Лопань. Українських військових нібито у цих містах практично немає, там лише "англомовні".

"Вовчанськ зайняли війська НАТО. Саме так і ніяк інакше. Пишуть звідти, що українських нацистів у місті практично немає. Багато чорношкірих та англомовних. Така сама ситуація у Козачій Лопані", - пишуть пропагандисти.

Проте чергову маячню пропагандистів легко спростовує фото українських воїнів на тлі українського прапора над адміністративною будівлею Вовчанська.

"Шах і мат", - підписав знімок Штефан.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...