"Как страшно жить": У прокремлівських ЗМІ істерика через "заклик" відомого волонтера "убить известного юриста Андрея Портнов​а"

У самого Портнова Друзенко викликав приступ словесної діареї, від котрої далеко тхне звіриним страхом запроданця власного народу, злобного манкурта, який всім нутром зненавидів те, за щось колись стояв "горою" у лавах Батьківщини на Помаранчевому Майдану

Істерику "Страны" викликала власна спекуляція про "зраду" кровожерливих націоналістів, котрі, як відомо "не дают жить нормальным людям" й "которых надо побыстрее позакрывать в тюрьму, как тех убийц Шеремета", зазначають Патріоти України. Проросійські писаки патетично визначають, що автор "в заувалированной форме призвал к убийству известного юриста Андрея Портнова"!
При тому, що відомий учасник Майдану, волонтер АТО і публіцист Геннадій Друзенко наголошує, що пост не є заклик до насильницьких дій. Судіть самі.
"Степан Бандера - не мій герой. Я завжди це публічно визнавав. Але Бандеру є за що поважати. Людина вмів убивати, страждати і врешті-решт загинути за свої принципи, не змінивши їх. А ось щодо сучасних" бандерівців ", які паразитують на імені практика і натхненника політики доконаних фактів, у мене є величезне підозра, що вони несправжні ", - сказав волонтер.
Далі він пояснив чому так вважає: "я стверджую, що поки Портнов безкарно і публічно знущається над Майданом, в Україні немає жодного справжнього бандерівця - є лише виряджені і самозванці".
"Ніколи не повірю, що у Портнова охорона краще міністра внутрішніх справ міжвоєнної Польщі Броніслава Пєрацького (міністр був убитий оунівцями за наказом Бандери в 1934 році - Ред.) Або секретаря радянського консульства у Львові агента іноземного відділу ОГПУ Олексія Майлова (був убитий в 1933 році під час нападу оунівців на консульство - Ред.) ", - заявив активіст.
В кінці повідомлення він звернувся до тих, хто називає себе «бандерівцями» і закликав або бути "справжніми послідовниками Бандери", або не згадувати його ім'я даремно.

"Степан Бандера - не мій герой. Я завжди це прилюдно визнавав. Але Бандеру є за що поважати. Людина вміла вбивати, страждати і врешті-решт загинути за свої принципи, не зрадивши їх.

А от щодо сучасних "бандерівців", які паразитують на імені практика та натхненника політики доконаних фактів, в мене є величезна підозра, що вони несправжні.

Я стверджую, що допоки Портнов безкарно та прилюдно глумиться з Майдану, в Україні немає жодного справжнього бандерівця - є самі ряжені та самозванці, "славних прадідів великих правнуки погані".

Ніколи не повірю, що в Портнова охорона краща за міністра внутрішніх справ міжвоєнної Польщі Броніслава Перацького чи секретаря радянського консульства у Львові агента іноземного відділу ОДПУ Олексія Майлова...

І тому або будьте справжніми, або не експлуатуйте ім'я провідника ОУН(б) всує - назвіться краще толстовцями чи послідовниками Магатми Ґанді. Так буде принаймні чесніше...

P.S. Цей допис - аж ніяк не заклик до терору. Це заклик до чесності. Бодай з самими собою".

Скриншот: Facebook/Gennadiy Druzenko

Сам Портнов теж відреагував на пост Друзенка в своєму Telegram-каналі.

“Бандеру есть за что уважать, — человек мог убивать. Я утверждаю, что пока Портнов безнаказанно глумится над Майданом, в Украине нет ни одного настоящего бандеровца. Не поверю, что у Портнова хорошая охрана, поэтому или будьте настоящими или не эксплуатируйте имя проводника ОУН”, — заявил сегодня постоянный автор издания Радио Свобода, "волонтёр" Геннадий Друзенко.

Конечно, друзья, я НХ видел угрозы всего этого бродячего по стране быдла и поднявшегося со дна рогулья. Но хочу сказать, что при бездействии властей и отсутствии государственной политики в отношении радикалов и бродячих по стране активистов, патриотов, вооружённых бандформирований и остального отребья, нам придётся отвечать на эти тезисы саморегулированием", - написав Портнов.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

"У Кремлі зараз траур": Росія не здатна виготовляти нові Ту-22М3, - ГУР Міноборони

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:02

Для Росії виготовлення нових бомбардувальників Ту-22М3 на сьогодні є фактично неможливим. Про це представник ГУР МО Андрій Юсов сказав у ефірі телемарафону, передають Патріоти України. За його словами, в ГУР є інформація про ситуацію з такими бортами у...