"Как страшно жить!": "​Влада" "ДНР" повідомила про прибуття диверсантів від Порошенка для відстрілу захисників "молодої республіки"

Розвідка "ДНР" повідомила про прибуття в район зіткнення диверсійної групи збройного формування «Ведмеді» зі складу «Правого сектора». Про це заявив «заступник командувача» корпусу міноборони «республіки» Едуард Басурін, зазначають Патріоти України.

«Нашей разведкой вскрыты планы представителей партии Порошенко "Европейская солидарность" по дестабилизации обстановки на Донбассе путем осуществления ряда провокаций на Мариупольском направлении», - розповів Басурін.
Військовий злочинець уточнив, що диверсанти, оснащені снайперськими гвинтівками Barrett і патронами Lapua Magnum, прибули в район населеного пункту Лебединське. Група начебто складається з 10 осіб, навчених в тому числі бойового застосування мінометів різного калібру. «Двое националистов из состава группы "Медведи" Безуглов и Белоусов, не зная о расположении мин в зоне ответственности 36-й бригады, в результате подрыва получили тяжелые ранения», - додав представник бойовиків.
За твердженням Басуріна, співробітники Служби безпеки України планують провести розгляд відносно командира 36-ї бригади Гнатова. «Старший группы Кравцов решил доказать генералу СБУ, что комбриг Гнатов и его подчиненный комбат Сикоза умышлено не довели до группы информацию о нахождении мин в районе населенного пункта Водяное», - наглосив головний пропагандист "ДНР" .

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...