"Как уж на сковородке извивается": Топ-пропагандиста Путіна зловили на брехні (відео)

Дмитро Кисельов намагався знову збрехати, але якось не дуже впевнено.

Російського пропагандиста Дмитра Кисельова зловили на нахабній брехні, що стосується одного з фейків, який було показано в ефірі каналу "Росія 1". Відповідне відео з виправдувальною промовою Кисельова опубліковано в Twitter-акаунті "Вуса Пєскова", передають Патріоти України.

На кадрах журналіст під час прес-конференції запитує, звідки з'явився фейк з американською дитиною. На ролику видно, як Кисельов мнеться, намагаючись виправдатися, стверджуючи, що нібито фейк було показано ні в його програмі, а говорити за весь ефір каналу, він не може. "Якщо ви ніколи не бачили, як гадюка звивається на сковорідці, то ось", - йдеться у підпису до відео.

"У них все просто. Спіймали на брехні - починай кричати про фальсифікації, русофобію і провокації", "Із таких брудних маніпуляцій складається все путінське телебачення і навіть оф. сайти. Якщо звичайну брехню можна спростувати, то цей вид маніпуляції, правда, яку змішано з відвертою брехнею, дуже складно. Це геноцид за допомогою пропаганди", - пишуть в мережі.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...