"Какая разница!?": "Слуга народу" висунула на вибори до Миколаївської міськради пособника російських окупантів з бази ”Миротворець”

Партія “Слуга народу“ висунула на місцеві вибори в Миколаєві кандидатуру Єгора Клецова, який внесений в базу “Миротворця” і раніше брав участь в ефірах пропагандистського ТБ “Новоросія”. Про це повідомив політолог Тарас Березовець, зазначають Патріоти України.

“До слова, з ним все погано ще й тому, що він називає війну з РФ “внутрішнім конфліктом”. Стільки таких клецових-негідників нам ще підсунув Зеленський? P. S. СБУ при другові президента Баканові мишей вже не ловить. Тому апелювати до неї сьогодні марно”, – написав він.

Згідно з даними бази “Миротворець“, у 2015 році Клецов брав участь у мітингах, спрямованих на зрив мобілізації до лав Збройних сил України. Також є інформація про те, що завдання Клецов отримував від політтехнологів, які працюють на РФ.

Крім того, Клецов займався збором грошових коштів на закупівлю і доставку медикаментів для військових госпіталів бойовиків “ДНР” і особисто брав участь в їх доставці.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...