"Какая-то там Италия": Подоляк нагадав пітерському "гопнику" Медведєву, хто будував Петербург

У новому дописі на тему "все в труху" заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв різко відгукнувся про міністра оборони Італії та уряд Великої Британії, які закликають посилити військову допомогу Україні в її протистоянні російській агресії. У своїй публікації в Telegram поплічник Путіна обізвав "дурнями" європейських урядовців, передають Патріоти України.

Таку реакцію Медведєва викликало те, що "якийсь міністр оборони якоїсь Італії назвав постачання Україні бронетехніки та іншої зброї запобіганням третій світовій". За його словами, нерозумним є також бажання урядовців Великої Британії, які з метою відвернення експансії Росії і запобігання третьої світової війни прагнуть передати Україні винищувачі, танки та далекобійні ракетні системи.

"Якщо третя світова війна розпочнеться, то вона, на жаль, буде не на танках і навіть не на винищувачах. Тоді вже точно – все в труху", - зробив традиційно неадекватну заяву заступник голови Радбезу РФ.

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк нагадав Медведєву, що саме італійські архітектори створили сучасний Петербург, який, за Пушкіним, був "містом бідним, духом неволі, блідим на вигляд", і якби не вони, то пітерські "гопники" не мали би шансу стати президентами Росії.

"З іншого боку, наявність Медведєва з його завзятою манерою провокатора остаточно запевняє Європу в марності будь-яких розмов з Росією", - резюмував Подоляк.


Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...