"Какую цену Украина заплатит за очередное обещание от Путина прекратить боевые действия?": Політолог про припинення вогню на Донбасі з 27 липня

Українська влада знову йде на поводу у Москви?
Сергій Таран. Фото: Главред.

Україна має заплатити величезну ціну за домовленістю з бойовиками "ЛДНР" про повне припинення вогню: воно вступає в силу з 27 липня. Про це на своїй сторінці в "Телеграма" написав політолог Сергій Таран, передають Патріоти України.

Експерт розкритикував ініціативу офіційного Києва і заявив, що українська влада знову йде на поводу у Москви, виконуючи всі побажання Путіна. Результатом такої політики стануть нові провокації, обстріл з боку окупаційних сил і їх союзників з "ЛДНР", і як наслідок - нові смерті в лавах Збройних сил України.

"Когда речь идет о режиме прекращения огня от Зеленского, то ключевой вопрос здесь звучит так: какой ценой это все будет происходить? Какую цену Украина заплатит за очередное обещание от Путина прекратить боевые действия? Все предыдущие "прекращения огня" заканчивались не "миром", а очередными политическими и военными потерями.

Мы платили за это сдачей своих территорий, выдачей РФ важных свидетелей по делу о катастрофе MH17 и обязательствами провести выборы в ОРДЛО на российских условиях. Без сомнений, какая-то цена очередным иллюзиям Зеленского существует и сейчас. Но какая? Неужели опять выборы по российскому сценарию?" - пише Таран.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...