Калігула 21 сторіччя: Кім Чен Ин згодував генерала сотням піраній, випробовуючи новий вид страти

За даними Daily Star, гігантський акваріум він завіз в свою резиденцію Ренсонг, де і нібито випробував новий вид страти, інформують Патріоти України.

Уточнюється, що неназваного генерала запідозрили в підготовці перевороту. Після цього його відвезли в резиденцію, порізали руки і ноги, та кинули в воду з піраньями. Від чого саме він помер – невідомо. Причиною могли бути як риби, так і утоплення в результаті ран.

Ідею Кім Чен Ин нібито отримав з фільму Джеймса Бонда 1977 року "Шпигун, який мене любив", в якому лиходій кинув супротивників в акваріум з акулами. Резервуар для риб був доставлений з Бразилії. У ньому було кілька сотень піраній.

ПіраніяВважається, що дослідники придумали кілька методів страти, щоб залякувати потенційних змовників. Багато ворогів держави були страчені публічно. Серед таких навіть були члени сім'ї.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...