"Калінінград наш": Чехи яскраво затролили путінські "референдуми", повернувши колишній Краловец у "родную гавань" (фотофакти)

«Калінінград наш». </p data-verified=

Чехи влаштували флешмоб навколо придуманого Володимиром Путіним «референдуму», за підсумками якого російський Калінінград став чеським містом Краловець (оскільки він був заснований 1255 р. королем Чехії). Про це написав російський блогер Рустем Адагамов у своєму Facebook.

У міста вже працює власний сайт і з'явився Twitter.

«Чехи дотепно затролили путінські «референдуми», довівши ситуацію до абсурду, миттєво придумавши десятки ситуацій, до яких потрапляє створений на місці області Калінінграда новий регіон Чехії, названий Краловецьким краєм. Придумано і зроблено сайт міста, з'явився його Twitter, на який зараз підписано близько 50 тисяч осіб, включаючи чеських політиків, журналістів, відомих людей. Чудово обіграно тему виходу Чехії до моря – вже з'явився твіттер ВМС Чеської Республіки та авіаносець «Карел Готт». Транспортне управління Праги та чеські залізниці проклали пряму лінію Прага – Краловець. І так далі і тому подібне. Все це дуже смішно, інтелігентно, з вигадкою. Чехи вміють тролити, потішили», – пише Адагамов.

Креативність чехів вилилась в масу кумедних мемів.

Як відомо, 30 вересня президент держави-агресорки Росії Володимир Путін виступив у Кремлі зі зверненням до росіян, під час якого оголосив про анексію окупованих територій України.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...