Камала Гарріс на з'їзді Демократичної партії зробила заяву про підтримку України

Гарріс на з їзді Демократичної партії зробила заяву про Україну

Віце-президент США Камала Гарріс в останній день національного з'їзду Демократичної партії, після офіційної згоди балотуватися в президенти, пообіцяла, що в разі своєї перемоги на виборах президента продовжить підтримувати Україну та НАТО, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press.

Гарріс у своїй промові виступила на захист України та НАТО, розкритикувавши попередні коментарі кандидата від республіканців Дональда Трампа про війну в Україні.

"Як президент, я твердо стоятиму на боці України та наших союзників по НАТО", - заявила вона.

За її словами, вона за п'ять днів до повномасштабної війни попереджала президента Володимира Зеленського про вторгнення Росії до України.

Гарріс також зазначила, що допомогла очолити дипломатичну відповідь США, об'єднавши "понад 50 країн".

Як відомо, згідно з результатами опитування Ipsos, Камала Гарріс випереджає Трампа на майбутніх виборах президента США з результатом 42% проти 37%.

"Цю мерзенну історію розпочав ще Порошенко": Медведєв відреагував на заборону УПЦ МП в Україні

п’ятниця, 23 серпень 2024, 14:14

Колишній президент РФ, чинний заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв відреагував на ухвалення Верховною Радою законопроєкту про заборону діяльності в Україні релігійних організацій, пов'язаних із Росією - кремлівський політик стверджує, що це ніби...

В Одесі спіймали чергового агента росіян, який фіксував наслідки атак та "зливав" локації ЗСУ (фото)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 13:30

Правоохоронці викрили агента РФ, який "зливав" локації Сил оборони та фіксував наслідки подвійного ракетного удару по Одесі. Про це інформує Офіс Генпрокурора, передають Патріоти України. Зазначається, що житель Одеси займався розвідувально-підривною р...