"КамАЗи окупантів горять, наче папір": Офіцер НГУ розповів про ситуацію на фронті у Донецькій області

Керівник підрозділу національної гвардії Дніпро-1 Юрій Береза розповів, що на фронті у Донецькій області через особливості місцевості і погодні умови наразі здебільшого тривають артилерійські дуелі, повідомляють Патріоти України.

«Якби ви бачили цих вгодованих лисиць, які бігають по передовій, то ви були б здивовані. А це все пов’язано з великою кількістю біології, яку вони споживають досить активно. Хочу підкреслити, що сили оборони України досить успішні і в Бахмуті, і в Майорську, і в Авдіївці - по усій цій лінії сили захисту дуже вдало використовують артилерію», — зазначив Береза.

Від ударів HIMARSами, за словами військового, камази окупантів горять наче папір. «Досить відчутно, що вони досить багато шлють особовий склад під кулеметами. Позаду їм у спину стріляють свої ж кулемети, вони тоді біжать, знищуємо ми їх. <...> „Чмобіків“ не жалкують, за ними ніхто не плаче, їх ніхто не жаліє. Їх використовують як піхотне „м'ясо“», — додав Береза.

Джерело: НВ

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...