Кандидат на місце Путіна вже є: Професор Соловей назвав ймовірного наступника Х**ла на посаді президента Росії

Попри розмови про те, що Володимир Путін - це не реальна людина, а колектив авторів і «велика невидима армія», в оточенні президента РФ опрацьовують можливість призначення глави уряду Михайла Мішустіна наступником глави Кремля. Про це російський історик, політичний аналітик професор Валерій Соловей заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", зазначають Патріоти України.

За його словами, ще в січні цього року Путін дав доручення своєму ближньому оточенню підготувати список наступників і обговорити кандидатури з елітою. Зокрема, мова йшла про нинішнього главу уряду Михайла Мішустіна. Соловей зазначив, що елітні групи досягли консенсусу — вони вважають за краще Мішустіна.

Секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев й голова правління «Роснафти» Ігор Сєчін, який хоче перейти на роботу в уряд і опікуватися силовими структурами, вважають, що вони будуть контролювати або впливати на Мішустіна.

Соловей стверджує, що «була вже проведено рекогносцирування з Заходом, були переговори, консультації з представниками США, Британії, Німеччини, Туреччини, називалася у першу чергу фігура Мишустина».

«Причому в обмін, щоб Захід не втручався і прийняв транзит, була обіцяна відлига й розрядка. Фігура номер один зараз є», — зазначив Соловей. За його інформацією, інші ймовірні кандидати у наступники Путіна випали зі списку.

«Першим випав мер Москви Сергій Собянін через те, що він був ефективним адміністратором по боротьбі з коронавірусом. Це викликало дуже сильне невдоволення, на нього постійно скаржилися президенту, що він не по чину поводиться. Зараз його доля висить на волосині. Глава міноборони Сергій Шойгу був у фаворі якийсь час до пізньої весни, з березня — квітня він став з цього фавора виходити», — вважає політичний аналітик.

Володимир Путін обіймає посаду президента Росії з 2000 року з перервою у 2008−2012 роках, коли він був главою уряду. У 2020 році в Конституцію РФ внесли зміни, які дозволяють Путіну знову балотуватися на посаду глави Кремля у 2024 році.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...