Кандидат на першого політв'язня нового режиму? До активіста Порошенка прийшли з обшуками

Обшук проводився як слідча дія в розслідуванні про ролик, де Володимира Зеленського збиває вантажівка.

Денис Любченко. Фото: соцмережі.

До активіста молодіжного крила партії Петра Порошенка “Солідарна молодь” Дениса Любченка прийшли з обшуками через відео, на якому Володимира Зеленського збиває КамАЗ. Про це повідомив прихильник екс-президента блогер Дмитро Вовнянко, передають Патріоти України.

“Сьогодні вранці поліція прийшла з обшуком до Дениса Любченка. Обшук проводився як слідча дія в розслідуванні про ролик, де Зеленського збиває вантажівка”, – написав Вовнянко у фейсбуці.

Такими діями силовиків він обурився і додав, що через “розстріл” Верховної Ради у фільмі ніхто не проводив обшуки.

“Абсурдність підстави для обшуку очевидна – ніхто не чув про обшуки у шоумена Зеленського та керівництва студії «Квартал 95» через кадри у фільмі «Слуга народу», де герой Зеленського розстрілює Верховну Раду і де він говорить промову над могилою президента-попередника”, – додав він.

Сам Любченко поки ніяк не відреагував на цю інформацію. На його сторінці в facebook багато фотографій з Петром Порошенком. По фото видно, що на з’їзді партії “Європейська солідарність” активіст сидів поруч з верхівкою партії екс-президента України.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...