"Канонический слуга. Прям собирательный образ": Соня Кошкіна розповіла, хто може зайняти місце Монастирського у ВР

Верховна Рада відправила у відставку міністра МВС Арсена Авакова і котрий день поспіль в політичних колах не вщухають розмови про те, що вже є і наступник у Авакова - це нардеп від «Слуги народу» Денис Монастирський, який вже публічно заявив, що готовий стати на чолі міністерства. У президентській фракції вже навіть зібрали необхідних 226 підписів для того, щоб висувати Монастирського на міністра. Ні у кого вже немає сумнівів, що це голосування відбудеться зовсім скоро і воно буде вдалим, зазначають Патріоти України.

Ось тільки тут цікаво не те, що Монастирський очолить МВС, хоча і в цьому є інтрига, а то, хто замість нього зайде до Верховної Ради. За інформацією головного редактора «Лівого Берега» Соні Кошкіної, 139-й номер, Антон із Сум (Антон Швачко - ред.). Безробітний, 1992 року народження, при цьому з цікавою декларацією, освіта - для галочки.

«В принципе, это – все, что вам о нем нужно знать. Фамилия ничего не скажет. Канонический Слуга. Прям собирательный образ. А потом они ездят под наркотой, несут в эфирах всякую хер*ю и … голосуют законы. В названии которых не все буквы понимают», – написала Соня Кошкіна.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...