Канцлер Німеччини впав під час пробіжки і забив обличчя, - ЗМІ

Канцлер Німеччини Олаф Шольц впав під час пробіжки та травмувався. Через це в останній момент йому довелося скасувати зустрічі, заплановані на цю неділю, 3 вересня. Про це повідомляє Frankfurter Rundschau, передають Патріоти України.

Шольц впав під час пробіжки й отримав синці на обличчі. За інформацією джерел видання, наразі політик почуває себе не дуже добре.

«На жаль, канцлер Олаф Шольц змушений скасувати свої зустрічі в Гессені цієї неділі [3 вересня] через невеликий нещасний випадок під час занять спортом», — заявила представниця німецького канцлера.

Міністр цифрової трансформації пояснив підстави для бронювання ІТ-фахівців Favbet Tech і Glovo

п’ятниця, 17 травень 2024, 22:51

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров пояснив, чому фахівці технологічних та інноваційних бізнесів, важливих для економіки підприємств мають бути заброньовані, передають Патріоти України. «Фахівці технологічних та інноваційних бізнесів, важлив...

Брехунів стане ще більше: Росія збільшила витрати на іноземних "журналістів"

п’ятниця, 17 травень 2024, 22:40

Правлячий режим РФ через Росспівробітництво збільшує витрати на програми для іноземних "журналістів, блогерів та молоді". Про це заявляє Центр національного спротиву (ЦНС) в п'ятницю, 17 травня, передають Патріоти України. Росспівробітництво – це струк...