"Капітуляцію має підписувати зовсім не наша країна": Данілов відповів на погрози Путіна про удари "туди, куди ще не бив" (відео)

Секретар Ради національної безпеки на оборони Олексій Данілов відреагував на погрози глави РФ Володимира Путіна через поставки Заходом зброї Україні. Останній, нагадаємо, грозився завдати ударів "по тих об'єктах, по яких ще не били". Політик каже, що так російський диктатор пропонує, щоб наша держава не отримувала озброєння, а "здалася та підписала капітуляцію", проте цього не буде. Думкою він поділився в коментарі "24 каналу", передають Патріоти України.

"У нас іде війна. І я не знаю, до чого оці його "лякалки". Категорично проти таких подій і вважаю, що капітуляцію має підписувати зовсім інша країна. Це моя публічна позиція. А те, що Путін може своїми ракетами пошкоджувати будь-яке наше місто, на жаль, це факт", – зазначив Данілов.

На його переконання, якби Україна мала достатньо засобів для того, щоб захищатися, це суттєво допомогло б вибивати ворога з наших територій. Саме тому, нагадав секретар РНБО, нині й тривають численні перемовини з партнерами щодо поставок озброєння.

Данілов висловив сподівання, що вже найближчим часом країна отримає необхідну зброю для захисту й тоді "усе стане на свої місця".

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...