"Кара божа за Умань": У розвідці розповіли подробиці щодо "бавовни" в Севастополі

Внаслідок "бавовни" Севастополі, що сталася 29 квітня, було знищено близько десяти резервуарів з нафтопродуктами. Їхня загальна ємність становить близько 40 тисяч тонн. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передають Патріоти України.

За його словами, паливо призначались для потреб російського Чорноморського флоту.

"У місті Севастополь 29 квітня відбулася "бавовна", яка є божою карою, зокрема за вбитих цивільних громадян в Умані, серед яких є п'ятеро дітей. Ця кара буде довготривалою. Усім мешканцям тимчасово окупованого Криму бажано найближчим часом не перебувати поряд з військовими об'єктами та об'єктами, що забезпечують армію агресора", - розповів Юсов.

За його словами, ГУР відомо про розкрадання, яке здійснювали місцеві окупанти на цьому та інших об'єктах. "Варто зазначити, що нам відомо про розкрадання посадовими особами окупаційної влади нафтопродуктів та про інші корупційні дії на цій нафтобазі та інших об'єктах окупантів. Це, безумовно, розширює можливості українських Сил безпеки та оборони", - зазначив Юсов.

Важливіший за Кримський міст: Андрющенко пояснив, який об'єкт РФ потрібно знищити раніше

вівторок, 21 травень 2024, 16:30

За прогнозами української розвідки, 2024 рік може стати останнім для Кримського мосту, якому відводиться роль військової переправи. Водночас є більш важливий логістичний об'єкт, що зв'язує територію РФ з окупованим півднем України. Про це в коментарі "...

Росіяни вдарили ракетою по інфраструктурі Конотопу

вівторок, 21 травень 2024, 15:53

Російська окупаційна армія у вівторок, 21 травня, завдала рекетного удару по інфраструктурі Конотопу Сумської області. Про це повідомила Сумська ОВА. . Вказано, що ворог атакував виробничу інфраструктуру міста. Наразі на місці влучання працюють всі нео...