Кара вже наздогнала: Зрадник наводив російські ракети на Миколаїв

Житель Миколаєва коригував ракетні удари російських окупантів по закладах освіти, його засуджено до восьми років за ґратами. Про це йдеться у повідомленні в Telegram-каналі Офісу генерального прокурора, передають Патріоти України.

"Прокурори довели, що чоловік від початку вторгнення країни-агресора збирав розвіддані щодо дислокації та переміщення українських військових та техніки ЗСУ. Коригував вогонь по будівлях закладів освіти", - розповіли у ОГП.

Він здійснював постійне візуальне спостереження за об'єктами, які цікавили ворога, а результати спостереження надсилав своїм кураторам закритими каналами електронного зв'язку. "Отримані дані окупанти використовували для нанесення прицільних ракетних ударів", - наголосили у прокуратурі.

Так, за публічного обвинувачення Миколаївської обласної прокуратури суд визнав жителя Миколаєва винним у несанкціонованому поширенні інформації про розташування Збройних сил України (ч. 3 ст. 114-2 Кримінального кодексу України). Його було засуджено до 8 років позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...