"Карабах - це Азербайджан!": Ільхам Алієв повідомив про звільнення за добу 22-х населених пунктів

Війська Азербайджану 21 жовтня звільнили 22 населених пункти – одне селище і 21 село. Про це повідомив президент Азербайджану Ільхам Алієв на своїй сторінці у Twitter, передають Патріоти України.

Зазначимо, що азербайджанські військові продовжують активний наступ на невизнану НКР та її вірменських союзників – днем раніше, 20 жовтня, повідомлялося про 25 відбитих населених пунктів.

Глава держави розповів, що азербайджанські війська встановили контроль над селами Геджегезлю, Ашаги Сеїдахмедлі, Зяргяр Фізулінського району, а також Бальянд, Папи, Тулус, Гаджили і Тінлі Джебраїльського району.

Крім того, окупантів вигнано із селища Міджнаван і сіл Хурама, Хумарли, Сарил, Бабайли, Учнуджю Агали, Хаджалли, Гирах Мушлан, Удгюн, Турабад, Ічери Мюшлан, Маліклі, Джахангірбейлі, Бахарли Зангіланського району. "Хай живе Азербайджанська Армія! Карабах – це Азербайджан", – написав азербайджанський лідер.

Повідомлення Ільхама Алієва у Twitter

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...