Карантин - не завада: Кум Путіна вперше увійшов у десятку найбагатших людей в Україні

Олігарх Рінат Ахметов знову очолив список найбагатших людей в Україні. За підсумками 2019 року статки власника групи СКМ склали $7,2 млрд, за версією журналу "Фокус", передають Патріоти України.

Далі у списку - власник "Інтерпайп" Віктор Пінчук ($2,4 млрд) і власник Group DF Дмитро Фірташ ($1,7 млрд).

Колишні акціонери ПриватБанку Ігор Коломойський ($1,1 млрд) і Геннадій Боголюбов ($900 млн), які посідали останніми роками друге і третє місця, за підсумками минулого року опустилися на восьме і дев'яте місця.

На 4-те місце з 5-го піднявся власник "Смарт-Холдингу" Вадим Новинський ($1,5 млрд).

На 5-те з 12-го рядка піднявся п'ятий президент, власник Roshen Петро Порошенко ($1,3 млрд). Власники групи "Епіцентр К" подружжя Герег ($1,2 млрд) з 10-ї позиції піднялися на 6-ту.

7-ме місце у списку займає власник "Дніпроспецсталі", голова ОПЗЖ Віктор Медведчук ($1,1 млрд), який увійшов у рейтинг вперше.

На 10-те місце з 13-го піднявся власник Fozzy Group Володимир Костельман ($850 млн).

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...