Карантин: Зеленський закликав українців не перетворюватися на ображених дітей, яким заборонили морозиво

Українська влада діє настільки жорстко, наскільки цього вимагає пандемія коронавірусу, та симетрично з іншими країнами світу. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у телезверненні до громадян.

“Сьогодні наша держава діє настільки жорстко, наскільки цього вимагає розвиток ситуації. Наші дії є абсолютно симетричними з більшістю країн Європи та Світу. А санкції за порушення правил карантину, наприклад, в Італії складають до трьох тисяч євро, у Франції майже чотири, в Сінгапурі до десяти тисяч доларів, а в Іспанії до тридцяти тисяч євро”, – заявив він, вочевидь натякаючи, що 17 000 або 34 000 грн це вже не так і багато..

Глава держави закликав громадян не перетворюватися у ображених дітей, яким під час застуди батьки заборонили їсти морозиво.

"Сьогодні саме такий час. Давайте не перетворюватись на ображених дітей, яким під час застуди батьки заборонили їсти морозиво. Всі обмеження – є лише тимчасовими незручностями, вони - важливі і потрібні для вашої ж безпеки".

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: