"Карасів" багато і вони жирні!": Бійці KRAKEN захопили в полон групу окупантів (відео)

Українські воїни продовжують поповнювати обмінний фонд для подальшого звільнення побратимів з російського полону. Цього разу відзначилися бійці підрозділу KRAKEN, які захопили понад десяток російських загарбників. Окупанти намагалися сховатися на одному з приватних обійсть на деокупованій території. Відео з "уловом" показали в Управлінні стратегічних комунікацій Збройних сил України, передають Патріоти України.

"Підрозділ "KRAKEN" і їхній шикарний улов. "Карасів" багато і вони жирні!" – зазначено в описі до відео.

На оприлюднених кадрах видно, як захисники України вриваються на подвір'я одного з приватних житлових будинків десь на окупованій території. Там вони беруть у полон групу окупантів, що намагалися сховатися від українського війська.

Тільки на відео видно не менше 11 загарбників, яких воїни поклали на землю долілиць. Судячи з того, що частина українців націлила зброю у напрямку господарчої споруди, не виключено, що ці загарбники - далеко не весь "улов", який здобули захисники того разу.

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...