Карателі Лукашенка у Мінську увірвались до телестудії та провели арешти співробітників телеканалу "Белсат"

Белсат

У Мінську силовики прийшли в студію телеканалу «Белсат» та затримали кілька працівників, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Наша Нива».

У цей час у студії готувалися до знімання програми «Кожен з нас». Були запрошені гості різних політичних поглядів. Ведучий програми Гліб Лободенко повідомив, що в студії були затримані кілька технічних працівників. Сам він на волі.

«Белсат» — супутниковий телеканал білоруською мовою. Він був створений на підставі договору МЗС Польщі та Польського громадського телебачення. Відомо, що на цей час телеканал не має акредитації в Білорусі.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...