"Каравани вже пішли": Експерт дав прогноз, коли західна зброя зможе дати ефект на фронті в Україні

Військова допомога США вже відправлена в Україну і незабаром надійде. Про це в ефірі Radio NV сказав військовий експерт, колишній співробітник СБУ Іван Ступак, передають Патріоти України.

За його словами, "каравани допомоги вже пішли". "Не знаємо що, але вже в процесі пересування. Як це вплине (на ситуацію на фронті. - ред.)? На цьому тижні не повпливає, бо це озброєння, яке їде, його потрібно десь накопичувати, логістично передавати різним підрозділам, залежно від складності ситуації або залежно від географії. ... Воно йде, я думаю, це займе, можливо, декілька тижнів, можливо, до кінця травня місяця накопичення буде відбуватися", - прогнозує експерт.

Він зазначив, що західна військова допомога може дати ефект уже влітку. "Орієнтовно травень-червень ми очікуємо чеські снаряди. І знову, червень-липень — це літаки. Тому дуже сподіваюся, що в червні-липні ми можемо стабілізувати просування росіян і повністю зупинити їх на тих позиціях, на яких вони на той момент будуть знаходитися", - вважає Ступак.

Відпрацювали точно: З’явилися супутникові знімки з місця удару ГУР по швидкісному катеру РФ у Криму

понеділок, 6 травень 2024, 17:49

Журналісти "Схем" опублікували супутникові знімки з місця удару української розвідки по швидкісному російському катеру в тимчасово окупованому Криму в ніч на 6 травня, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що журналісти встановили точну л...

"Ми бачимо": Росіяни мають великі запаси радянської військової техніки, - військовий ЗСУ

понеділок, 6 травень 2024, 17:30

Російські окупанти мають великі запаси радянської техніки. Про це в ефірі "Київ24" повідомив військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. За його словами, в основному росіяни відправляють ...