"Карета неодмінно перетвориться на гарбуз": У Зеленського назвали мету обстрілу РФ Кременчука в річницю удару по ТРЦ

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Росія завдала удару по місту Кременчук Полтавської області з метою відволікти увагу від хиткого стану російської влади та «зірвати оплески» патріотично налаштованого населення, передають Патріоти України.

«Аби відволікти увагу публіки від обгезаних штанців російської влади, вирішено підсунути патріотичній публіці цукерку: нанести абсолютно безсенсовий, але жорстокий удар по мирному населенню далекого українського міста, аби на хвилину зірвати оплески Z-пропаганд», — йдеться у дописі Подоляка в Twitter.

Він звернув увагу на те, що Росія не просто завдала ракетного удару по Кременчуку в річницю обстрілу торговельного центру Амстор, вона зробила це рівно в той самий час та тим самим типом зброї — протикорабельною ракетою Х-22.

Подоляк наголосив, що такі заходи із відволікання уваги Росії не допоможуть. «Годинник вже пішов у зворотному напрямку. Карета неодмінно перетвориться на гарбуз», — заявив він.

27 червня у Кременчуці було чутно звуки вибухів під час оголошеної повітряної тривоги у Полтавській області.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що росіяни вдарили ракетою Х-22 у напрямку Кременчука. Повідомляється про влучання у дачний кооператив.

Рівно рік тому — 27 червня 2022 року — Росія завдала ракетного удару по торговому центру Амстор у місті Кременчук. Внаслідок атаки загинули понад 20 людей.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...