Карфаген має бути зруйнований: Жданов розповів, чи зможуть ЗСУ знищити Керченський міст

Українські воїни здатні завдати ударів по Кримському мосту, щоб порушити логістику загарбників. За допомогою цього мосту РФ перекидає додаткову бойову техніку на тимчасово окупований півострів. Про це сказав військовий експерт Олег Жданов у ефірі "Фейгін live", передають Патріоти України.

Відповідаючи на запитання, чи можливий варіант з ударом по Кримському мосту, він заявив: "Якщо українці вчепилися за цей міст, то Карфаген має бути зруйнований!"

Він пояснив, що Кримський міст – це артерія постачання. Від його роботи залежить насичення Криму російськими військами. Прямої залізниці з Бердянська чи Маріуполя на Ростов немає, тому окупантам треба здійснювати об'їзд.

"Вся країна наполягає на тому, що міст треба розвалити. Можливо, сил і засобів у нас не вистачить, щоб його розвалити, але вивести його з ладу як міст, порушити дорожнє полотно та розбомбити залізничне полотно – ми просто зобов'язані", – заявив Жданов.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...