Карма коміка? З Зеленським на виборчій дільниці трапився курйоз (відео)

Володимир Зеленський прибув на дільницю одного з київських районів в супроводі охорони і при зустрічі був оточений журналістами.
Володимир Зеленський. Фото: соцмережі.

Кандидат в президенти Володимир Зеленський прибув на виборчу дільницю і проголосував, при цьому поява актора викликала жвавий інтерес журналістів, передають Патріоти України.

Зеленський прибув на дільницю одного з київських районів в супроводі охорони і при зустрічі був оточений журналістами. Відповідаючи на питання про те, з ким Зеленський вийде до другого туру голосування, комік заявив, що допускає свою перемогу в першому турі. Зеленський також встиг відзначитися з коментарем з приводу завершення війни з Росією: він вважає, що конфлікт на Донбасі необхідно вирішити демократичним шляхом в рамках мінських угод.

При цьому вже після голосування стався курйозний момент: на виході з дільниці кандидат відповів усього на кілька запитань журналістів і пішов до машини. Представники ЗМІ намагалися ставити питання на ходу, обступивши його щільним кільцем.

Джерело: LIGA.net

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...