Карма наздогнала? Сальдо в комі, але окупанти намагаються приховати це за допомогою заготовлених відео, - Хлань

На тлі повідомлень про те, що колаборант Володимир Сальдо, призначений окупантами "головою адміністрації" Херсонської області, потрапив до лікарні, передають Патріоти України.

Міністерство освіти РФ опублікувало відео, на якому посібник російських сил вручає атестати російського зразка місцевим школярам. Про це у своєму Facebook у п'ятницю, 15 липня, повідомив радник чинного керівника Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань.

Кадри, опубліковані Міносвіти РФ, як стверджує Хлань, було заготовлено заздалегідь. За інформацією радника голови ОВА, Сальдо "вже кілька днів як у лікарні, чи то в комі, чи то при смерті".

"Для кого цей цирк? На фото й відео жодного випускника... Знімали кіно на рік уперед під назвою "тупий і ще тупіший", — написав Хлань.Представник ОВА в ефірі загальнонаціонального телемарафону також заявив, що Сальдо "перебуває в лікарні, і йому дуже погано". "Кажуть, він навіть у комі", — доповнив Хлань.

Хто такий Володимир Сальдо?

Нагадаємо, Сальдо тричі — у 2002, 2006 та 2010 роках — обирався мером Херсона. У 2012 році був обраний народним депутатом Верховної Ради від "Партії регіонів" по 182 округу обласного центру. Під час подій Революції гідності брав участь у шоу російського пропагандиста Володимира Соловйова в Москві. За результатами місцевих виборів 2020 року програв Ігорю Колихаєву в другому турі.

26 квітня цього року на тлі повномасштабного вторгнення РФ в Україну окупанти призначили його так званим голою Херсонської обласної "адміністрації". У липні потрапив до списку санкцій Євросоюзу через співпрацю з РФ.

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...