Карма наздогнала? У російського пропагандиста Корчевнікова почалися проблеми після операції

Російський пропагандист і тележурналіст Борис Корчевніков почав відчувати проблеми зі здоров'ям після недавно перенесеної операції, передають Патріоти України.

Як розповів один з членів знімальної команди в коментарі "Стархіту", тепер Корчевніков змушений користуватися не тільки слуховим апаратом, але і спеціальним додатком в смартфоні.

"Деякі фрази Корчевнікова перезаписують, деякі він перезаписує сам, редактори всім заздалегідь чесно зізнаються, що Боря погано чує, але по факту, здається, не чує зовсім. Це відчувається по тому, як він уважно вдивляється в обличчя, читає по губах. Плюс у нього весь час був включений перекладач на телефоні, яким користуються глухі, — щоб мова співрозмовника в реальному часі перетворювалася в текст на екрані", - розповів знайомий пропагандиста.

Корчевніков, який не раз називав український уряд фашистами і хунтою, вже три роки сподівається, що слух хоч трохи відновиться.

"Як кажуть на майданчику, краще не стає і надії все менше. Герої передач, як правило, ставляться до ситуації з розумінням, хоча, звичайно, зазнають труднощів при бесіді. При цьому Борис неймовірно позитивний, добрий і відкритий, зачаровує всіх своєю чарівністю", - розповіло джерело російського видання.

Варто зазначити, що у квітні 2020 року проти Корчевнікова в Україні відкрили кримінальне провадження за незаконний перетин українського кордону.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...