Карма! Росія пускала іранський дрон по Україні, а він вибухнув на військовій базі в Калузі, - журналіст

У Калузькій області Росії на аеродромі біля селища Шайківка вибухнув великий безпілотний літальний апарат. За попередніми даними, вибух стався на території військової частини. Ймовірно, це був іранський дрон, який Росія запускала в бік України, передають Патріоти України.

Як повідомляє Baza, вибух стався на аеродромі військової частини поблизу селища Шайківка. За попередньою інформацією, над злітно-посадковою смугою вибухнув габаритний безпілотник. Постраждалих немає.

Губернатор Калузької області Владислав Шапша у своєму Telegram-каналі також написав, що вибух стався через впав на територію аеродрому, мовляв, "невідомого безпілотника" Він сказав, що дрон, мовляв, можливо "прилетів з-за кордону". "Впав безпілотник, імовірно, прилетів з боку кордону. Постраждалих немає", - пише Шапша.

Український військовий кореспондент Андрій Цаплієнко зазначив, що, ймовірно, на Калузькому військовому аеродромі впав і вибухнув іранський безпілотник, які окупанти випустили в бік України. "Іранський безпілотник, запущений у бік України, впав і вибухнув на російському аеродромі в Калузі", - написав Цаплієнко у Telegram-каналі.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...