Карма? У Запорізькій області росіяни втопили в річці броньовик з вкраденими в українців речами

Російські агресори у тимчасово окупованому місті Токмак навантажили повний броньований автомобіль вкраденими в українців плазмами, роутерами і мішками з аграрною продукцією, але потім трагікомічно звалилися в річку молочна. Про це повідомляє Telegram-канал "Це Запоріжжя", передають Патріоти України.

"У Токмаку потрапила в аварію, перекинулася і впала в річку машина з накраденим майном. Очевидці повідомляють, що в броньованому авто були плазми, роутери і агромешки. Машина звалилася в річку Молочна", ‒ зазначено в повідомленні.

Крім того, в Мережі опублікували відео інциденту, яке було знято очевидцями. На ньому видно лежить догори колесами машина, частково точить з руки. Кузов у неї відкритий ‒ тобто окупанти витягували те, що не пошкодилося при падінні і попаданні всередину автомобіля води.

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...