Карма в дії: У Росії раптом впав черговий вертоліт - є постраждалі та загиблі

У Костромській області Росії впав черговий вертоліт Мі-2. Внаслідок аварії є постраждалі, ще одна людина загинула. Про це повідомляє російське пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України.

"Вертоліт Мі-2, який виконував санітарний рейс, впав у Костромській області, на борту було 5 людей", — повідомляють екстрені служби РФ.

Відомо, що на борту перебували два медики з пацієнтом і два пілоти. Губернатор області повідомив, що внаслідок аварії є постраждалі. Екстрені служби РФ уточнили, що ушкодження отримали четверо осіб. Ще одна людина загинула.

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...