Картина навколо України стає все більш тривожною: Прем'єр Великої Британії застеріг Москву "не гратися з вогнем"

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон оцінив ситуацію навколо кордонів України та назвав її "більш тривожною". Він закликав Росію до переговорів та уникнення катастрофічного вторгнення, повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку британського лідера в Twitter.

"Раніше цього тижня начальники наших оборонних відомств поінформували мене щодо ситуації на кордоні з Україною. Картина стає все більш тривожною - я продовжую закликати Росію до переговорів та уникнення безрозсудного та катастрофічного вторгнення", - написав Джонсон.

Зазначимо, нещодавно прем'єр-міністр Великобританії оголосив про посилення військового внеску країни в НАТО на тлі російської ескалації навколо України.

Нагадаємо, наступного тижня Джонсон проведе переговори з президентами РФ і України Володимиром Путіним і Володимиром Зеленським.

Також стало відомо, що Британія має намір розмістити більше сил у Східній Європі у разі вторгнення Росії в Україну.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...