Картинка про "хороше життя": У Маріуполі, де жителі збирають воду з калюж, влаштували показове миття вулиць (відео)

У Маріуполі російські окупанти влаштували показове миття вулиць, щоб створити для пропагандистських ЗМІ картинку про "хороше життя". Однак більшість місцевих жителів досі змушені жити без доступу як до питної, так і технічної води. Про це розповів радник мера Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Окупанти. Почали. Мити. Вулиці. Від сьогодні проспект Миру від площі Свободи до Драматичного театру. Щодено декілька сотен кубів води бути йти на створення картинки про гарне життя в землю", – пише він.

Радник зазначив, що у Маріуполі більшість жителів навіть не мають змоги нормально прийняти душ. Помитися можна лише у спеціальних пунктах, де на одну людину окупанти виділяють лише 10 хвилин.

"Виливатимуть тони води саме там, де майже немає життя. Сучасний сюрреалізм. Навіть уява Сальвадора Далі програє реальності дій російських окупантів", – додав Андрющенко.

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...