"Каски зразка 40-го року і броня четвертого класу": Окупант розповів про амуніцію, якою його наділила "друга армія світу". Перехоплення

Російський окупант розповів про амуніцію, якою його наділила "друга армія світу", відправляючи на війну в Україні. Військові злочинець воює на передовій при катастрофічному захисті, передають Патріоти України.

Про це свідчу його розмову з другом. Запис оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України. "Обстановка зі змінним успіхом. Ми на першій лінії. Танки їх йоб*ні", – відповів окупант другові, додавши, що снаряди прилітають за 40-50 метрів від нього.

За словами російського військового злочинця, йому із побратимами доводиться падати у землю. Також він розповів цікавіші деталі. "У нас тут народ набираю в "Шторм", ну в штурмовики. Я щось подумав, гадаю, не, нах*й... З нашим обмундируванням..." – додав військовий РФ.

На запитання друга про те, чи видали їм щось "путнє", окупант відповів надзвичайно дивно. "Броня – 4-й клас захисту. Чисто грудина і напашник. І каски, зразка 40-го року. З обладнання все старе, рідне", – сказав представник армії РФ. Крім того, він запевнив друга, який уже збирається на війну до України, що тут "нічого робити". "По можливості, кажу, краще зіскакувати з цієї х*йні", – закликав окупант.

"Одна хвилина на їжу, 3 ложки на 10 осіб": Український прикордонник розповів, які знущання пережив у російському полоні (відео)

неділя, 19 травень 2024, 7:50

32-річний прикордонник Віталій Супрун повернувся додому з полону росіян, в який він потрапив під час героїчної оборони Маріуполя. Його історію розповідає Мукачівська міськрада. Військовому довелося пережити 21 місяць нелюдських умов, які важко навіть з...

Росіяни захопили село Роботине, наріжну точку протистояння на Запоріжжі - Bild

неділя, 19 травень 2024, 7:38

Українська сторона прокоментувала заяву німецького аналітика Ріпке. Повномасштабна війна в Україні триває, і російські окупанти захопили село Роботине (Запорізька область). . Погану новину з фронту напередодні, 18 травня, повідомив аналітик Bild Юліан...