Каспаров розкрив умову, за якої Путін залишить президентство

13-й чемпіон світу із шахів і політик Гаррі Каспаров розказав у інтерв'ю про умову, за якої Путін перестане бути президентом.

Президент Росії Володимир Путін покине свій пост тільки в разі катастрофічного погіршення здоров'я, передають Патріоти України.

Про це в інтерв'ю OBOZREVATEL сказав 13-й чемпіон світу із шахів і політик Гаррі Каспаров. За його словами, більше жодні інші причини його до такої дії не підштовхнуть.

"Для того щоб Путіну піти зараз, йому потрібно віддати всі важелі влади. Але він настільки підім'яв під себе весь простір, що я не уявляю, як він зможе це зробити. Якщо ж таке трапиться, то насамперед через катастрофічне погіршення його здоров'я. Більше нічого його до цього не підштовхне", – сказав Каспаров.

За його словами, загалом міфологія путінського режиму за понад 20 років його правління серед росіян вичерпана.

"Путін, який приніс країні позбавлення від кошмарних 90-х і підвищення рівня життя – у минулому. Нині наростання проблем асоціюється саме з ним, як із диктатором, який старіє і який нічого не може запропонувати, а тільки чіпляється за владу", – підсумував він.

Джерело: Обозреватель

Авіабомба знищила кілька будинків: Окупанти завдали нового удару по Харкову (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:29

Російські військові 3 травня атакували Холодногоріський район Харкова. Для атаки ворог використав далекобійну зброю УМПБ Д-30. Про це йдеться у повідомленні міської прокуратури, передають Патріоти України. Приліт стався у приватному секторі міста, де н...

"За пряму та безсоромну підтримку": Захарова пригрозила Заходу "нищівним ударом відплати" у разі атаки ЗСУ на Кримський міст

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:40

Представниця МЗС Росії Марія Захарова видала порцію погроз на адресу партнерів України у зв'язку з можливим ударом по Кримському мосту. Її заяву оприлюднив пропагандистський портал "Известия", передають Патріоти України. За версією пропагандистів, Укра...