Каспаров запропонував "піґулку" від кремлівської агресії: "Думаю, что агрессивности сразу поубавится"

На тлі численних заяв російських політиків і пропагандистів про відкрите вторгнення в Україну європейські країни можуть раз і назавжди "протверезити" Кремль.

Каспаров рассказал, как Запад может "отрезвить" Кремль: "Агрессивности сразу поубавится"Гаррі Каспаров в ефірі "Ехо Москви" назвав варіант розвитку подій, при якому ні спікер Кремля Дмитро Пєсков, ні інші представники політичної еліти РФ не будуть публічно погрожувати жодній країні світу, повідомляють Патріоти України. Далі мовою автора.

"Нормальной реакцией на песковское заявление была бы высылка его дочери из Франции. На самом деле, немало есть адресов семей на Западе вот этих крикунов, которые быстро бы их отрезвили", – сказал Каспаров.

Оппозиционер считает, что цивилизованные страны должны отобрать у агрессивных российских чиновников право въезда на свою территорию. Аналогичный запрет должен распространяться на членов семьей этих конкретных людей.

"Думаю, что агрессивности сразу поубавится", – считает Каспаров.

В качестве примера оппозиционер привел скандал с Владимиром Познером, который был вынужден раньше срока покинуть Грузию вместе с гостями, приглашенными на день рождения. Несмотря на свои скандальные высказывания, журналист и его друзья хотят приезжать в другие страны.

"А если закрыть дорогу не только в Грузию, а и во многие другие страны? Это цена, которую надо платить", – предложил Каспаров.

Джерело: Dialog

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...