Каспійська флотилія РФ відмовляється воювати проти України через аварійні кораблі, - розвідка

Російські моряки Каспійської флотилії відмовляються виконувати бойові завдання через аварійний стан кораблів. Міжнародні санкції призвели до того, що флотилія не може повноцінно обслуговувати і ремонтувати навігаційне обладнання, передають Патріоти України. з посиланням на Головне управління розвідки.

За даними розвідки, щоб забезпечити плавучість на деяких кораблях, у тому числі на носіях крилатих ракет, замість оригінальних блоків встановлюються агрегати від побутової техніки китайського виробництва.

"Тепер кожен вихід у море знайомі з "імпортозаміщенням" окупанти сприймають як квиток в один кінець. Адже він може стати для них останнім і призвести до екологічної катастрофи в регіоні", - йдеться в повідомленні. При цьому командування розпорядилося приховувати небоєздатність корабельного складу і за розголошення погрожує звинуваченням у держзраді і тюремними термінами до 15 років.

"Моряки 106 бригади надводних кораблів Каспійської флотилії Південного військового округу Росії, які у складі морського угруповання беруть участь у війні проти України, відмовляються виконувати бойові завдання через аварійний стан кораблів. Окупанти вирішили таємно написати колективні листи Путіну і Шойгу і розкрити всі фінансові махінації командування", - додали в ГУР.

Зазначимо, Російська Федерація завдає ракетних ударів по Україні в тому числі з акваторії Каспійського моря. При цьому ракети запускаються як з кораблів, так і зі стратегічних бомбардувальників.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...