Катам рідного народу не залишитись анонімами: Ролик про те, як штучний інтелект "зриває маски" з ОМОНу Лукашенка, стало хітом мережі (відео)

Силовиків попереджають, що за злочини доведеться рано, чи пізно відповідати, а сусіди незабаром знатимуть, хто бив та знущався над ними та їхніми дітьми. - Тисячі людей навколо матимуть персональний рахунок до кожного з душогубів Лукашенка.

Білоруський художник і розробник ігор Андрій Максимов показав відео, як штучний інтелект (ШІ) встановлює особи карателів на підставі фотографій та "зриває з них маски", зазначають Патріоти України.

Активіст протестного руху продемонстрував інструмент, що дозволяє по очах знайти особисті дані співробітника ОМОН й навіть відновити обличчя на початковому фото у балаклаві.

Цим відео Максимов закликає силовиків відмовитися від виконання наказів з розгону учасників мирної революції. Відео було опубліковано на його Youtube-каналі. На ранок 26 вересня воно зібрало 873 тис. переглядів.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...