Катастрофа російського літака в Туреччині: Загинув відомий путінський льотчик із бази "Миротворця" (фото)

Турецьке ЗМІ опублікувало список загиблих на борту літака, що розбився в Туреччині 14 серпня. Серед них командир 279-го окремого корабельно-винищувального авіаційного російського полку, полковник Євген Кузнєцов. Міноборони РФ поки не підтвердило цю інформацію. Про це повідомляє Kahraman TV, передають Патріоти України.

За їхніми даними загинули в результаті катастрофи літака Бе-200 в провінції Кахраманмараш:

  1. Огуз Авшар Айдин - Лісовий інженер
  2. Едіп Узуноглу - Координатор
  3. Владислав Беркутов - другий пілот
  4. Микола Омельченко - радист
  5. Євген Кузнєцов - капітан
  6. Вадим Карасьов - навігатор
  7. Юрій Чуборов - технік

На сайті "Миротворець" зазначено, що Кузнецов має відношення до планування та здійснення бомбардувань мирних жителів Сирії в складі екіпажу авіаносного російського крейсера "Адмірал Кузнєцов", який був в кінці 2016 року в Східному Середземномор'ї.

Крім того, полковник проходив підготовку в Наземномк випробувальному-тренувальному комплексі корабельної авіації (НИТКА) в окупованому Криму, в місті Саки.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...