"Каву п'ють і кнопочки натискають": Окупанти у паніці через нове озброєння ЗСУ (аудіо)

Російські окупанти в паніці від можливостей нового озброєння, яке отримують Збройні сили України. Загарбники визнають, що у них масово горять танки, а вирахувати противника неможливо. Про це свідчить нова розмова російських загарбників, яку перехопила Служба безпеки України, передають Патріоти України.

"Вони сидять, каву п'ють, кнопочки натискають, і тебе просто закидають снарядами. А ти бігаєш, як довбо**б. У нас уже тут стільки танків спалили, стільки техніки... А наші довбо**би навіть поцілити не можуть у них, вирахувати не можуть", – жаліється окупант своїй дружині. Натомість дружина радить "танками стріляти на такі відстані", але окупант зазначає, що українці б'ють по них на випередження: "Так, x*лі ... вони починають бити тебе за 3-4 кілометри. Куди ти танком стрельнеш?".

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...