Казахстан відмовився прийняти колишнього очільника Луганської ОВА в якості посла, - ЗМІ

Казахська сторона дала зрозуміти Києву, що їм не підходить кандидатура колишнього очільника Луганської обласної військової адміністрації Сергія Гайдая. Про це пише повідомляє ZN.UA, передають Патріоти України.

Казахстан відмовився видавати агреман (схвалення на посаду голови дипломатичного уряду, - ред.) колишньому очільнику Луганської обласної військової адміністрації Сергію Гайдаю. Казахська сторона дала зрозуміти, що їм не підходить ця кандидатура, і вони хотіли б бачити на посаді професійного дипломата.

Як повідомили виданню його співрозмовники, у Казахстані на запит щодо Гайдая відреагували "м'яко, але жорстко". Задля справедливості важливо нагадати, що попередній український посол у Казахстані Петро Врублевський був професійним дипломатом, але його відкликали через істерику Кремля щодо його жорстких "антиросійських висловлювань".

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...