Казав, що помирати не страшно: В Україні ліквідували бойовика "Людожера", який закликав "мобіків" йти до нього в загін

Російського окупанта з позивним "Людожер" було ліквідовано. Раніше він закликав мобілізованих росіян їхати на війну та йти до нього в загін, передають Патріоти України.

Про це повідомляє один із пабліків російської соцмережі "Вконтакте". Зазначається, що бойовика було вбито більше тижня тому – і він "лежить у морзі з 14 листопада".

"Помер наш старий друг Денис Людожер, армієць, з першого складу БФ, брав участь і в низці акцій інших армійських відомих фірм. ... Дізналися випадково, лежить у морзі з 14.11", – йдеться в повідомленні. Водночас наголошується, що грошей на його похорон немає. У зв'язку з чим пособники загарбників оголосили про збір коштів. "Збираємо на похорон усім світом. ... Будемо вдячні за будь-яку посильну допомогу", – зазначили вони.

Раніше "Людожер" закликав мобілізованих росіян їхати на війну і йти до нього в загін. А також нарікав на великі втрати путінської армії. Зокрема, з 19 вересня до початку жовтня у його підрозділі, за його ж словами, із 23 осіб залишилося всього 7. При цьому він тоді наголосив: через нібито нестачу солдатів загарбники відступають.

"Ми відступаємо зараз, нам потрібен наступ. Чекаємо. Приїжджайте. У нас з 19 числа [вересня] з 23 осіб у мене 7 людей залишилося. Люди потрібні, це ресурс, який найголовніший", – сказав бойовик.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...