Каже, батьки подарували: Нардеп від "Слуги народу", котрий працює в бюджетному комітеті, задекларував 22 млн та 100 земельних ділянок

Комітет вважався дуже "хлібним", поки Зеленський та його команда не подолали топ-корупцію, як вони стверджують. Адже кому дати, а кому відмовити, при складанні головного фінансового закону країни на рік багато в чому залежить від купки комітетчиків

Трухін задекларував 22 млн грн подарунка від батьківНародний депутат від партії "Слуга народу", заступник голови комітету Верховної Ради з питань бюджету Олександр Трухін задекларував 22 мільйони гривень як подарунок від батьків, зазначають Патріоти України.

Про це стало відомо з його декларації про доходи за 2019 рік, яка була опублікована 7 травня. Згідно з документом, батько і мати подарували Трухіну по 11 мільйонів.

Також нардеп задекларував понад 100 земельних ділянок в Полтавській області, дві квартири в Дніпрі і автомобіль Volkswagen Touareg.

За минулий рік у Верховній Раді Трухін заробив 162 057 гривень. У сільськогосподарському виробничому кооперативі "Андріївський", який також вказаний як основне місце роботи, він отримав 130 479 гривень.

Олександр Трухін – український політик і підприємець, народний депутат IX скликання. Народився 10 листопада 1986 року в місті Кам'янське Дніпропетровської області. Випускник Національного технічного університету "Дніпровська політехніка".

29 серпня 2019 року прийняв присягу Народного депутата України IX скликання. У новому скликанні парламенту став заступником голови комітету з питань бюджету.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....